Vizitoni BE

Që ta njihni më mirë

PJESËMARRËSIT


Pjesëmarrësit 2016

Nr.

Emri dhe Mbiemri

Fakulteti

1.

Agnesë Sopa

Mjekësi e Përgjithshme

2.

Albulenë Mushica

Inxhinieri Elektrike dhe Kompjuterike

3.

Aurel Maloku

Mjekësi e Përgjithshme

4.

Donika Gjigolli

Shkenca Kompjuterike

5.

Edina Korça

Mjekësi e Përgjithshme

6.

Era Aliçkaj

Shkenca Kompjuterike

7.

Kremtim Gashi

Gjeografi

8.

Muhamed Dula

Kimi

9.

Nikoll Gashi

Ekonomi

10.

Rrezon Krasniqi

Edukatë fizike dhe sportive

11.

Teuta Berisha

Gazetari

12.

Vildane Maliqi

Arkitekturë


Pjesëmarrësit 2015

Pjesëmarrësit 2014
Nr. Emri dhe Mbiemri Fakulteti
1. Lirim Krasniqi Filozofik
2. Arta Restelica Arkitekturë
3. Blerta Begisholli Integrime Evropiane
4. Florina Lutfiu Filozofik
5. Egzon Komoni Inxhinieri Elektrike dhe Kompjuterike
6. Meriton Husaj Shkenca Kompjuterike
7. Dimal Zeqiri Inxhinieri Elektrike dhe Kompjuterike
8. Fiona Sylejmani Inxhinieri Elektrike dhe Kompjuterike
9. Hana Gashi Ekonomi
10. Ernes Hajdari Arkitekturë
11. Gersi Gashi Ekonomi
12. Altina Hoxha Mjeksësi e Përgjithshme
13. Arbnor Shabani Gjeodezi
14. Asdren Bytyqi Juridik
15. Abetare Gashi Dizajn Grafik

Pjesëmarrësit 2013
Nr. Emri dhe Mbiemri Fakulteti
1. Erdita Gashi Ekonomi
2. Zana Sokoli Arkitekturë
3. Mimozë Lladrovci Inxhinieri Elektrike dhe Kompjuterike
4. Blerta Pajaziti Farmaci
5. Besa Kadriu Farmaci
6. Astrit Isufi Ekonomi
7. Valmir Kabashi Ndërtimtari
8. Ylli Sadikaj Inxhinieri Elektrike dhe Kompjuterike
9. Rinor Kurteshi Ekonomi
10. Salih Veseli Ekonomi
11. Liridona Kuqi Ekonomi
12. Gent Sopa Mjeksësi e Përgjithshme
13. Blerta Thaçi Inxhinieri Elektrike dhe Kompjuterike
14. Qëndresa Ajeti Arkitekturë
15. Lirika Zhubi Farmaci

Pjesëmarrësit 2012
Nr. Emri dhe Mbiemri Fakulteti
1. Alban Krasniqi Aktrim
2. Bardh Lohaj Shkenca Kompjuterike
3. Blerim Lutolli Arkitekturë
4. Dea Luma Arkitekturë
5. Fjolla Durguti Gjeodezi
6. Fjollë Caka Arkitekturë
7. Hadi Hasanaj Mjekësi e Përgjithshme
8. Korab Ahmeti AUK
9. Rinor Berisha Automatikë
10. Rudina Qipa Dizajn Grafik
11. Shefqet Hajdari Mjekësi e Përgjithshme
12. Tanita Zhubi Sociologji
13. Vesa Qerimi Shkenca Kompjuterike
14. Zana Aliu Shkenca Politike
15. Zell Bakalli Shkenca Kompjuterike

Pjesëmarrësit 2011
Nr. Emri dhe Mbiemri Fakulteti
1. Albana Muja Dramaturgji
2. Arianit Pajaziti Inxhinieri Elektrike dhe Kompjuterike
3. Blerta Zeka Arkitekturë
4. Drilon Potera Universiteti Amerikan në Kosovë
5. Drilon Rraci Ndërtimtari
6. Djellza Kpuska Arkitekturë
7. Edon Bajrami Inxhinieri Elektrike dhe Kompjuterike
8. Fjolla Kavaja Marketing
9. Genta Islami Marketing
10. Halil Sadiku Inxhinieri Elektrike dhe Kompjuterike
11. Kushtrim Morina Telekomunikacion
12. Selda Gjeli Stomatologji
13. Valmir Sadiku Inxhinieri Elektrike dhe Kompjuterike
14. Vatra Abrashi Pedagogji
15. Vigan Kada Universiteti Amerikan në Kosovë


Pjesëmarrësit 2010
Nr. Emri dhe Mbiemri Fakulteti
1. Armend Qerimi Shkencat Matematiko Natyrore
2. Bujar Shabani Mjekësi e Përgjithshme
3. Butrint Morina Skulpturë
4. Dafina Peja Shkencat Matematiko Natyrore
5. Emin Sadiku Ndërtimtari
6. Fidan Reqica Mjekësi e Përgjithshme
7. Fjolla Bakalli Ekonomi
8. Freskim Farizi Universiteti Amerikan në Kosovë
9. Ganimete Xhaka Ekonomi
10. Hana Sahatqija Universiteti Amerikan në Kosovë
11. Kaltrina Smajli Farmaci
12. Kushtrim Shala Mjekësi e Përgjithshme
13. Nita Nushi Shkencat Matematiko Natyrore
14. Rinor Bytyqi Shkencat Matematiko Natyrore
15. Zana Dobruna Universiteti Amerikan në Kosovë


Pjesëmarrësit 2009
Nr. Emri dhe Mbiemri Fakulteti
1. Agim Qehaja Infermieri dhe Menaxhim Shëndetësor
2. Agon Ademi Gjuhë dhe Letërsi Angleze
3. Ardiana Kastrati Arkitekturë
4. Dorina Cana Filozofi
5. Durmish Beqiri Shkenca Kompjuterike
6. Edmond Qerimi Shkenca Kompjuterike
7. Erzen Komoni Shkenca Kompjuterike
8. Esat Belaj Mjekësi e Përgjithshme
9. Faton Ismajli Gazetari
10. Granit Shala Shkenca Kompjuterike dhe Telekomunikacion
11. Kreshnik Musa Stomatologji
12. Lavdim Ibrahimi Mjekësi e Përgjithshme
13. Mirlindë Gashi Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci
14. Remzi Gashi Mjekësi e Përgjithshme
15. Rinora Gojani Shkenca Politike
16. Suad Rama Pikturë


Pjesëmarrësit 2008
Nr. Emri dhe Mbiemri Fakulteti
1. Albulena Kadriu Ekonomi
2. Arbenita Mjekiqi Juridik
3. Arber Kelmendi Ekonomi
4. Arbnor Alidema Farmaci
5. Arta Hyseni Ekonomi
6. Arta Nushi Ekonomi
7. Besa Salihu Psikologji
8. Besnik Livoreka Ekonomi
9. Blend Haraqia Mjekësi e Përgjithshme
10. Dafina Polloshka Shkenca Kompjuterike
11. Edita Gashi Farmaci
12. Enis Gllareva Stomatologji
13. Fatmir Imeraj Mjekësi e Përgjithshme
14. Flaka Ismaili Psikologji
15. Flamur Gogolli Elektro
16. Genc Gafurri Arkitekturë
17. Mrika Pepa Ekonomi
18. Ron Krasniqi Ekonomi
19. Senat Haliti Arkitekturë
20. Valon Feka Shkenca Politike
21. Valon Grabanica Elektro


Pjesëmarrësit 2007
Nr. Emri dhe Mbiemri Fakulteti
1. Adelina Berisha Psikologji
2. Agon Myftari Regji
3. Albana Gazija Biznes
4. Bardha Ajeti Ndërtimtari dhe Arkitekturë
5. Berat Havolli Ekonomi
6. Blerina Syla Interier
7. Dafina Halili Dramaturgji
8. Dafina Doroci Etnologji
9. Dardana Nallbani Muzikë
10. Edona Bejtullahu Ekonomi
11. Enes Toska Arkitekturë
12. Leonora Mehmeti Skulpturë
13. Liridona Zogaj Psikologji
14. Milot Abrashi Informatikë
15. Nora Cimili Ndërtimtari
16. Raba Gjoshi Psikologji
17. Saranda Dushi Juridik
18. Valon Preteni Shkenca Politike
19. Valon Imaraj Ekonomi